Дата публікації:
10 вересня 2019
Кількість переглядів:
597
Поділитися:

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Стартує новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень, дороги в майбутнє для кожного з нас.

 

  

 

 

Шановні викладачі, дорогі студенти! Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року!

Шановні викладачі! Дякуємо вам за ваш високий професіоналізм, за любов до науки, за те, що даєте нам, студентам, глибокі знання! Дякуємо вам за вашу благородну працю, за ваше терпіння, підтримку.

Бажаємо вам здоров’я, успіхів у вашій нелегкій праці, оптимізму, невичерпної енергії, щастя, натхнення, розумних допитливих здібних студентів! І нехай ваші студенти завжди відповідають вам повагою та вдячністю!

Дорогі студенти!

Бажаємо вам завзято й наполегливо опановувати науку, відчувати радість пізнання та невпинно прагнути до відкриттів, до нових звершень! Нехай навчання буде обов`язково цікавим!

Не бійтеся труднощів, вірте в себе, прагніть знань! Будьте цілеспрямованими та впевненими в собі!

Бажаємо вам здоров’я, вірних друзів, наполегливості, успішного навчання, гарних оцінок та «твердих» знань. Нехай заліки та іспити легко здаються! Нехай студентське життя буде радісним та незабутнім!

Шановні викладачі, дорогі студенти! Від всієї душі бажаємо вам успіхів у навчальному процесі! Нових досягнень та перемог! Натхнення та плідної праці! Зі святом!

З повагою, іноземні студенти медичного інституту СумДУ.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.