Дата публікації:
15 жовтня 2019
Кількість переглядів:
440
Поділитися:

10 жовтня 2019 р. викладачі кафедри мовної підготовки іноземних громадян Г.В. Дядченко і Є.О. Голованенко взяли участь у XIV Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми і перспективи мовної підготовки іноземних студентів» (м. Харків).

Конференція проходила на факультеті підготовки іноземних громадян Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. На пленарному засіданні й у роботі секцій було розглянуто актуальні проблеми освітньої підготовки іноземних громадян, зокрема обговорено сучасні мовні тенденції, актуальні проблеми адаптації студентів-іноземців в іншомовному середовищі. Учасники конференції представили доповіді та повідомлення за такими напрямками, як теоретичні і прикладні аспекти лінгводидактики й методики викладання української / російської мов як іноземних; традиційні та інноваційні технології, алгоритми і прийоми навчання іноземних студентів у сучасному освітньому процесі; психолого-педагогічні основи адаптації та інтеграції іноземних студентів у освітній простір закладів вищої освіти; міжкультурна комунікація у практиці викладання нерідної мови; викладання гуманітарно-природничих і спеціальних дисциплін нерідною мовою тощо.

Висловлюємо подяку організаторам конференції за проведення заходу на високому професійному рівні. Такі наукові події збагачують новим педагогічним досвідом і дарують можливість продуктивного живого спілкування з колегами.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.