Дата публікації:
18 червня 2020
Кількість переглядів:
422
Поділитися:

Робота дистанційно відкрила нові можливості для вчителів удосконалювати форми та методи роботи, здобувати нові знання, вміння та навички. Курси підвищення кваліфікації та вебінари, що проводяться в Сумському державному університеті та за його межами, стали корисними. Вони висвітлювали широке коло питань дистанційної освіти, міжнародної та грантової діяльності, юридичного та методичного забезпечення навчального процесу, філософії освіти.

Завідувач кафедри, доцент Лариса Вікторівна, доцент, взяла участь у семінарському засіданні «Нормативно-законодавчі та навчально-методичні проблеми навчання української мови у вищих навчальних закладах Міністерства охорони здоров’я України» » на базі Івано-Франківського медичного національного університету.

Марина М. Набок, доцент прослухала серію вебінарів за програмою «Горизонт 2020» на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Чернякова Аліна Володимирівна, доцент, освоїла технології дистанційного навчання на вебінарах, лекції, що проводяться в СумДУ; пройшов підвищення кваліфікації за програмою «Виховання людини в навчально-виховному процесі» (м. Київ).

Наталія Олександрівна Німенко пройшла короткочасні курси підвищення кваліфікації за програмами «Основи критичного мислення: логіка, діалектика, риторика» та «Технології дистанційного навчання в СумДУ» та вдосконалила практичні навички на вебінарах з організації та впровадження дистанційного навчання.

Наталія Олександрівна Пилипенко-Фріцак взяла курс «Вступ до психології» на платформі «Курсор», затвердженій Єльським університетом; пройшов підвищення кваліфікації за програмою «Виховання людини в навчально-виховному процесі» (м. Київ).

Викладачі кафедри здобули нові знання, поділилися власним досвідом, обговорили нагальні питання освітньої, наукової та міжнародної співпраці з колегами з різних регіонів України.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.