Дата публікації:
01 червня 2016
Кількість переглядів:
190
Поділитися:

На кафедрі 18–20 травня 2016 року відбулася конференція «Актуальні проблеми навчання іноземних студентів на сучасному етапі».

На кафедрі мовної підготовки іноземних громадян факультету іноземної філології та соціальних комунікацій 18–20 травня 2016 року відбулася вже традиційна ІІІ міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми навчання іноземних студентів на сучасному етапі». У конференції взяли участь науковці з різних регіонів України: Києва, Львова, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Ніжина, Бердянська, гості з Білорусі та Росії, колеги з Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка та Сумського національного аграрного університету.

На пленарному і секційних засіданнях обговорювались не тільки теоретичні лінгвістичні дослідження структури та семантики української та російської мови як іноземної, а й передові педагогічні технології та інноваційні лінгводидактичні моделі навчання цих мов.

Поряд з досвідченими викладачами свої перші досягнення репрезентували іноземні студенти різних курсів і навіть слухачі підготовчого відділення, які вивчають російську та українську мову лише декілька місяців. Плідною була робота круглого столу, де були представлені та проаналізовані сучасні посібники з викладання української чи російської мови як іноземної, багато з яких було створено учасниками конференції.

З цікавістю ознайомилися гості з музеєм університету, пам’ятними місцями нашого міста, відвідали виставу Львівського театру в рамках Чехівського фестивалю «Чеховфест», що у цей час проходив у Сумському  академічному театрі ім М. С. Щепкіна.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.