Дата публікації:
13 грудня 2020
Кількість переглядів:
261
Поділитися:

     Щороку у стінах університету проходить конкурс «Педагогічні інновації СумДУ». І цього року викладачі кафедри не стояли осторонь і долучилися до участі у цьому заході.

    Авторський колектив кафедри  (Бурнос Є.Ю., Набок М.М., Пилипенко-Фріцак Н.А., Роденко А.В.) представив на розсуд комісії проєкт «Використання інтерактивних технологій в процесі контактного навчання іноземних студентів української мови» у номінації «Контактне навчання». Метою проєкту є популяризація та представлення ефективності використання різноманітних новітніх інтерактивних технологій у процесі мовної підготовки іноземних студентів, впровадження яких сприяє розвитку творчих здібностей іноземців, активізації їхньої мовленнєвої діяльності, стимулює студентів до спілкування українською мовою в різноманітних сферах суспільного життя. Проект презентує матеріали навчально-методичного комплексу дисципліни «Українська мова як іноземна» із залученням інформаційно-комунікаційних, розвивальних, особистісно орієнтованих, ігрових технологій та технологій проєктного навчання, завдяки яким створюються умови продуктивного навчання через постійний зв’язок з життям, професійною діяльністю, застосуванням отриманих знань на практиці.
   Особливістю конкурсної роботи «Використання інтерактивних технологій в процесі контактного навчання іноземних студентів української мови» є реальна співпраця іноземних студентів та авторського колективу, залучення студентів до розробки проєкту та створення відео-презентації.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.