Дата публікації:
15 лютого 2021
Кількість переглядів:
212
Поділитися:

Другий національний Форум з комунікацій для соціальних та поведінкових змін SHKALA 2021 дав можливість долучитися до ознайомлення зі стратегічними комунікативними практиками, їх обговорення та отримати інформацію щодо розвитку зазначених секторів: "Медицина", "Освіта", "Креативні індустрії".

Форум відбувся в онлайн-форматі 2-3 лютого 2021 року. В його роботі взяла участь викладач кафедри Пилипенко-Фріцак Н. А.
Захід проходив під егідою Програми з питань підтримки громадянського суспільства Представництва ЄС в Україні, Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Співорганізатор події – компанія IdeasFirst.

Бурхливого 2020 року на людство в цілому, і на українське суспільство зокрема, звалилося стільки змін, що деякі з них ми усвідомлюємо й аналізуємо до сьогодні. Пандемія дуже сильно змінила життя людей, і ці зміни підняли низку питань, які є спільними в усьому світі. У цей час вкрай важливо стежити за новими проблемами та потребами у суспільстві, щоб зрозуміти, як соціальні комунікації трансформуватися у новому світі невизначеності й ізольованості, щоб і надалі бути ефективною особистістю і вміти адаптуватися до нової реальності.

Основною темою прийдешнього року було зазначено: «Адаптивність до сьогодення. Відповідальність за майбутнє». Спеціальною темою форуму проголошено: «Комунікації в епоху пандемії».
Своїми кейсами та досвідом роботи під час пандемії та криз поділилися понад 40 провідних міжнародних та українських експертів. Зокрема у програмі приділено увагу темам, які допоможуть ефективніше комунікувати в часи пандемії, чинити спротив інфодемії, підтримувати ментальне здоров’я, аналізувати та враховувати поведінкові інсайти, прогнозувати нові потреби й очікування людей, щоб залишатися на одній хвилі з тими, на кого спрямовані соціальні комунікації, долучитися до способів адаптації і кращих комунікаційних ідей, що впливають на зміну поведінки і звичок суспільства.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.