Дата публікації:
13 березня 2021
Кількість переглядів:
240
Поділитися:

Науково-дослідна робота студентів в умовах сьогодення є важливим складником університетської освіти. Викладачі кафедри плідно працюють в цьому напрямку, допомагаючи студентам отримувати науковий досвід.

 У Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті (4 березня 2021 р.) відбулась VII Міжнародна науково-практична конференція здобувачів освіти і молодих учених «Наукова ініціатива іноземних студентів та аспірантів». Студент 2-го курсу Медичного інституту СумДУ Кхамаїса Важді під керівництвом ст. викладача Бурнос Є. Ю. підготував статтю «Семейные традиции в исламском мире», яка була надрукована в збірнику матеріалів конференції.
Доповіді на конференції свідчать про те, що іноземні студенти зі своїми науковими керівниками активно працюють над вирішенням сучасних проблем, пов`язаних з питаннями міжкультурної комунікації, мовної підготовки, впровадженням новітніх педагогічних технологій у процес навчання, досліджують різні проблеми гуманітарних, соціальних, технічних наук.
Особливо цікавими є статті, у яких розглядаються актуальні питання мовної, культурної та соціально-психологічної адаптації іноземних студентів у культурно-освітньому середовищі України, характеризуються особливості національних освітніх систем різних країн світу.

https://docs.google.com/document/d/1n_UQ6rWF36kjBvwA21l6zOIo57pBbFygZBXtXLssSkk/edit

https://docs.google.com/document/d/1NcqiQ6VYmgP6sCjzYodlB1xQHzFijD1UO0cjZt9Ab08/edit

 

 

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.