Дата публікації:
05 квітня 2021
Кількість переглядів:
282
Поділитися:

29-30 березня 2021 року у Філадельфії, США відбулася ХVІI Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «SCIENCE 2021: RESEARCH AND INNOVATION».

Зараз перед викладачем української мови як іноземної у ВНЗ постає проблема пошуку шляхів підвищення пізнавального інтересу студентів до вивчення мови, закріплення їхньої позитивної мотивації до навчання. Важливим аспектом є формування у іноземних студентів здатності практичного застосування отриманих знань. Саме з цією метою використовують такі сучасні методики як проблемно-ситуативне навчання (варіантом є відомий метод кейсів, або кейс-стаді). В основі даної методики лежить ситуативне моделювання – моделювання конкретних ситуацій, під час взаємодії з якими учасник засвоює матеріал, здійснює вибір, приймає особистісні рішення. Викладачі кафедри не стоять осторонь.
Доцент Дегтярьова Тетяна Олегівна та старший викладач Коньок Ольга Петрівна, досліджуючи тему «Моделювання в практиці викладання української мови як іноземної», взяли участь у конференції  і отримали сертифікати.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.