Дата публікації:
12 травня 2021
Кількість переглядів:
431
Поділитися:

24 квітня 2021 р. старший викладач кафедри мовної підготовки іноземних громадян Дядченко Ганна Вікторівна і фахівець Департаменту міжнародної освіти Уривська Катерина Олександрівна склали міжнародний іспит B2, який підтверджує володіння англійською мовою на рівні Upper-Intermediate (вище середнього).

Іспит складається з чотирьох частин: Reading and Use of English (читання та використання англійської), Writing (письмо), Listening (сприйняття англійської на слух) та Speaking (розмовна англійська).

Частина Reading and Use of English складається із 7 блоків, з якими кандидат має впоратися за 1 годину і 15 хвилин. Завдання тесту спрямовані на оцінку словникового запасу та граматики кандидата, використання фразеологізмів і сталих виразів.

На проходження частини Writing кандидат має 1 годину 20 хвилин. Потрібно написати два тексти обсягом від 140 до 190 слів.

Для проходження частини Listening кандидату виділяється 40 хвилин. Завдання тесту поділені на 4 частини, під час яких кандидат слухає аудіозаписи різних форматів (наприклад, запис телефонної розмови чи інтерв’ю), а потім відповідає на тестові запитання.

Останньою частину іспиту B2 First є Speaking. Перевірка розмовної англійської займає близько 14 хвилин. Говоріння складається в парі з іншими кандидатами та перевіряється двома екзаменаторами одночасно. Частина складається із чотирьох блоків. Для перевірки знань кандидатів просять розповісти про себе, дискутувати англійською з іншим кандидатом та підтримувати діалог з екзаменатором.

Сертифікат про складання цього іспиту підтверджує, що навички володіння англійською мовою є достатніми для життя або роботи в англомовній країні, а також для навчання англійською мовою. Отримання сертифікату є чудовим мотиватором для подальшого вдосконалення володіння англійською мовою.

https://exams.winwin.education/b2-first

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.