Дата публікації:
24 травня 2021
Кількість переглядів:
206
Поділитися:

16 травня 2021 року доцент кафедри мовної підготовки іноземних громадян Аліна Вікторівна Чернякова взяла участь у міжнародному освітньому проекті з науковою складовою за участю зарубіжних та українських освітян «Українська освіта в Канаді: нові реалії» ( National Conference for Ukrainian Educators ).

Цьогоріч проект пройшов в онлайн-форматі. Це була одна із наймасштабніших подій року в українському освітньому просторі, яка зібрала учасників із 25 країн світу.
У контексті освітнього проекту презентовано інноваційні технології навчально-виховної роботи з освітніми мігрантами в умовах полікультурного освітнього середовища, які пілотуються на кафедрі у процесі мовної та соціокультурної підготовки. Черняковою А. В. підготовлено презентацію найкращих практик з теми «Крос-культурні студії як інструмент соціальної інтеграції іноземних студентів в умовах багатонаціонального освітнього середовища».

Дякуємо організаторам, доповідачам і презенторам за подаровану розкіш змістовного фахового спілкування, можливість представити наші напрацювання та сподіваємося на наступну зустріч і співробітництво у проектах міжнародних та академічних обмінів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.