Дата публікації:
19 вересня 2021
Кількість переглядів:
193
Поділитися:

Посвята у студенти – це незабутній час для кожного абітурієнта. Мить, коли колишній школяр стає студентом та починає свій шлях до знань та омріяної професії. У СумДУ традиційно посвята проходить 31 серпня, на подвір’ї пред університетом. Саме тут майбутні студенти можуть познайомитися зі своїми деканами факультетів та директорами інститутів, а також зустрітися з одногрупниками.

Департаментом міжнародної освіти, який очолює Микола Божко, на церемонію були запрошені й слухачі підготовчого відділення, які через декілька місяців стануть студентами СумДУ. Це майбутні стоматологи, медики, інженери, юристи, економісти. На підготовчому відділенні іноземці вивчають українську мову - тож, урочиста церемонія була для них не тільки знайомством з традиціями університету, його керівниками і факультетами, а й навчальним практикумом щодо розуміння української мови.

Виникає почуття гордості за СумДУ, який має високі рейтинги не лише на території України, а й за її межами - на навчання до нашого університету приїздить молодь з різних куточків планети. Загалом в університеті навчається близько 1700 іноземних студентів із 50 країн світу.

«Посвяту першокурсників у студенти» було підготовлено творчими колективами Культурно-мистецького центру та Медіа-центром СумДУ. Тож, слухачі підготовчого відділення мали змогу на власні очі вперше побачити номери святкового концерту з українськими піснями і танками.

Щиро бажаємо успіхів і творчого натхнення у подальшому навчанні нашого вишу, який скоро стане для студентів Аlma-mater!!!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.