Дата публікації:
26 вересня 2021
Кількість переглядів:
419
Поділитися:

У рамках проведення тижня до Всеукраїнського дня бібліотек, що відбудеться 30 вересня, студенти-іноземці 4 курсу Медичного інституту під керівництвом асистента кафедри мовної підготовки іноземних громадян Зайцевої Станіслави завітали до Центральної бібліотеки СумДУ.

Студенти відвідали читальні зали, абонемент, зал рідкісних видань, Коворкінг «Універ City» і познайомитись із багатомовним бібліотечним фондом, який містить й англомовні навчальні, наукові видання та художні книги.

Так, студенти побували на експозиції перлини колекції рідкісних видань – факсиміле Пересопницького Євангелія (2008 р.), яке належить до визначних рукописних пам’яток української культури і мистецтва середини XVI століття. Також завітали до Міжнародного студентського клубу "International Club for Students" (зустрічі у якому проходять щоп'ятниці), де можна поспілкуватися один з одним, вдосконалити українську чи англійську мови, знайти нових друзів та весело провести час.

Всім сподобались комфортні бібліотечні простори, де кожен може знайти куточок для навчання, попрацювати над спільними проєктами, організувати творчу зустріч, онлайн-перегляди чи провести вільний час.

У Центральній бібліотеці СумДУ є все необхідне для навчання та дозвілля: сучасні комп'ютери, новітнє програмне забезпечення, гарнітура, вебкамери, проєктори, колонки, фліп-чарти, та, звичайно, міжнародні бази даних та книги – довідкова, навчальна література, аудіокниги, книги з саморозвитка та художні видання.

Щиро дякуємо колективу Центральної бібліотеки СумДУ за можливість долучитися до культурно-інформативних заходів!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.