Дата публікації:
13 травня 2022
Кількість переглядів:
243
Поділитися:

13 травня 2022 року іноземні слухачі підготовчого відділення (група ПВу-13, куратор І. С. Левенок; група ПВу-11, куратор Т. О. Дегтярьова) запросили своїх викладачів на онлайн-зустріч, на якій презентували свої мовні досягнення, хоббі українською мовою, влаштували відеоконкурс "Мій талант моєму університету", щоб підтримати викладачів, поділитися приємними емоціями.

Захід проведено за сприяння та участі завідувачки підготовчого відділення Департаменту міжнародної освіти А. В. Шевцової, українськомовної хаб-лабораторії онлайн Ukr.Lang.Laboratory for foreign students (у Facebook) та учасників навчально-наукового гуртка для іноземних слухачів підготовчого відділення PF.Lang.Laboratory (керівник гуртка І. С. Левенок).

Учасник гуртка Ал Бахлоуз Ал Вашак Самер Ваде (Йорданія, група ПВу-13) презентував українською мовою авторську онлайн виставку картин. Картини виконані у різних жанрах і стилях: портрети, пейзажі, мозаїка, аніме на склі. Роботи виконані як олійними та акриловими фарбами, так і однією білою ручкою на чорному папері. Ал Вашак зізнається: "Я хочу бути лікарем, але моє хоббі з дитинства - це малювання''.

Іноземна слухачка Мванііка Шерон Фесто (Танзанія, група ПВу-13) презентувала відео з виконанням української пісні, яка стала візитівкою України, ''Ой у лузі червона калина".

Слухачі підготовчого відділення Рахманова Багул (Туркменістан, група ПВу-11) та Ефе Талан (Туреччина, група ПВу-11) презентували своє виконання вірша Ліни Костенко ''Найнезабутніше з облич". Учасники Мелісса і Сантьяго (Еквадор, група ПВу-11) разом з куратором Дегтярьовою Т. О. представили відео з віршем про Україну.

Викладачі були приємно вражені талантами та вподобаннями слухачів підготовчого відділення. Г. І. Кисельова подякувала слухачам за запрошення і поділилася своїми враженнями.

За активну участь у культурно-освітньому житті рідного закладу СумДУ іноземні таланти від науково-освітнього гуртка для слухачів підготовчого відділення PF.Lang.Laboratory були нагороджені почесними подяками.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.