Дата публікації:
23 травня 2022
Кількість переглядів:
150
Поділитися:

18 травня 2022 р. викладач кафедри МПІГ Левенок Інна Сергіївна взяла участь у другому вебінарі із 6-ти запропонованих від Research 4Life під назвою ''Open Science, from Open Access to Open Research – what’s it all About?'' (''Відкрита наука, від відкритого доступу до відкритих досліджень - про що це все?").

Ця програма вебінару, що проходитиме з травня по липень 2022 року, призначена для дослідників у країнах із низьким і середнім рівнем доходу, відповідно до критеріїв прийнятності Research4Life, які бажають створювати, оцінювати та поширювати свої дослідження.

 Досвідчені ведучі Енді Робінсон (CABI), Рохіна Ананд ( PLOS), модератор ЮНЕСКО Андреа Пауелл (STM), спікерка Ана Персіч та ін. відкрито та компетентно надали інформацію про те, чому відкрита наука просувається як каталізатор цілей в області стійкого розвитку. Учасники вебінару з різних куточків світу дізналися про заяви ЮНЕСКО з приводу відкритої науки. Мова також ішла й про ''хижацькі'' наукові журнали. Розглянули практичні проблеми відкритої науки.

Викладачі СумДУ вдячні за можливість долучатися до таких заходів.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.