Дата публікації:
18 вересня 2022
Кількість переглядів:
489
Поділитися:

У цьому році МОН України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організував безоплатне навчання в межах програми "Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти". Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб'єкт підвищення кваліфікації Академія цифрового розвитку.

Викладачі кафедри МПІГ долучилися до курсу GWUA 2022-2023, який поділяється на 3 рівні: базовий, середній і поглиблений. Так, асистент кафедри, к.н.соц.ком Станіслава Зайцева за підсумками навчання отримала сертифікат на 30 годин (1 кредит ECTS) про закінчення «Базового рівня», що передбачає 3 модулі й розрахований для учасників, які працюють з мобільними пристроями.

Навчання відбувалося дистанційно, учасники отримували завдання у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google Класів, де забезпечено ефективний зворотний зв’язок через супровід і консультації тренерів у приватних коментарях. До кожної теми було опубліковано запис лекції, організовані додаткові консультації через відеоконференцію в Google Meet.

Під час навчання були опрацьовані додатки Google Клас, Google Meet, Google Календар, Google Диск, Google Документи, Google Таблиці, Google Форми, Google Keep, Google Сайти, Google Jamboard та ін.

Нагадаємо, що протягом 2022/2023 рр. для закладів освіти, педагогічні колективи яких успішно завершать навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості працівників, отримають спеціальний статус "Заклад освіти – учасник програми Google for Education”/Google for Education Participating School".

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.