Дата публікації:
11 січня 2023
Кількість переглядів:
222
Поділитися:

Викладачі кафедри щорічно беруть участь у конкурсі "Педагогічні інновації СумДУ".  Цей рік не став виключенням, викладачі не стоять осторонь, а працюють над розробкою нових сучасних форм і методів навчання, їх поширенням та активним впровадженням інноваційних технологій в навчальний процес для забезпечення високого рівня якості надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти.

За результатами цьогорічного конкурсу ''Педагогічні інновації СумДУ - 2022''  третє місце у номінації 1 ''Контактне навчання'' здобули викладачі кафедри Сидоренко О.П. та Левенок І.С. з конкурсним проєктом ''Імплементація мовної хаб-лабораторії Ukr.Lang.Laboratory for foreign students у соціальній мережі Facebook на заняттях з української мови як іноземної''. 

Також третє призове місце у номінації 5 "Освіта впродовж життя, післядипломна освіта та підвищення кваліфікації" отримали  викладачі кафедри Біденко Л.В., Бурнос Є.Ю., Пилипенко-Фріцак Н.А.  з проєктом ''Короткотривалий курс підвищення кваліфікації з методики викладання української мови як іноземної''. 

За активну участь у конкурсі з проєктом "Національно-ціннісне та патріотичне виховання особистості у процесі мовної підготовки у системі інтернаціональної університетської освіти в умовах воєнного стану (онлайн формат)" оголошено подяку Пилипенко-Фріцак Н.А. та Черняковій А.В. 

Щиросердно вітаємо колег! Бажаємо нових ідей та досягнень!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.