Дата публікації:
13 березня 2023
Кількість переглядів:
119
Поділитися:

У рамках реалізації Проєкту ЄС Еразмус+ Модуль Жан Моне, 24 лютого 2023 року викладачка кафедри, Інна Левенок провела онлайн-зустріч з українськими студентами групи А2БІЕМ2-22 та іноземним гостем Ал Бахлоуз Ал Вашак Самер Ваде’ (Йорданія), випускником Підготовчого відділення ДМО (випуск 2022 р.), учасником українськомовної хаб-лабораторії Ukr.Lang.Laboratory for foreign students у мережі Facebook та гуртка PF.Lang.Laboratory, художником у душі та лікарем за покликанням.

Відбувся міжкультурний діалог про роль іноземних мов, української як іноземної зокрема, про визначні українські та європейські міста, пам’ятки архітектури, роль мистецтва у житті кожного, згадали міжнародну виставку Експо 2020.  Ал Вашак представив свої картини, зокрема картину «Сила Надії», з метою підтримки українських студентів та викладачів у ці надважкі часи. Міжкультурна комунікація, брейнсторм, кроскультурна взаємодія – складові якісного мовного навчання.

Висловлюємо подяку учасникам онлайн-заходу “Об’єднані мовою мистецтва: українські та іноземні студенти”, бажаємо миру і добра!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.