Дата публікації:
04 квітня 2016
Кількість переглядів:
882
Поділитися:

30 березня 2016 року  відбулася VII науково-практична студентська конференція «Етнічна самосвідомість і міжетнічна взаємодія у сучасному світі».

30 березня 2016 року на кафедрі практичної психології Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка відбулася VII науково-практична студентська конференція «Етнічна самосвідомість і міжетнічна взаємодія у сучасному світі», приурочена до 25-річча підготовки спеціальності «Практична психологія». Студенти і викладачі кафедри мовної підготовки іноземних громадян виступали з доповідями і брали участь в майстер-класах.

Метою майстер-класу «Лялька-травниця» було знайомство з історією створення оберегів і їх значенням в житті українського народу. Учасники навчилися робити ляльки-обереги і отримали готовий експонат у подарунок. Маса незабутніх вражень залишилася у студентів і від інших майстер-класів.

Іноземні студенти в національних костюмах розповіли про особливості національних обрядів і традицій, доповнили інформацію барвистими і змістовними презентаціями.

Їх доповіді були присвячені питанням етнокультурних традицій та загальнолюдських цінностей.

Всі матеріали виступів опубліковані в збірнику наукових праць.

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.