Дата публікації:
16 січня 2018
Кількість переглядів:
1447
Поділитися:

Лінгвістичний центр слов'янських мов успішно продовжує свою діяльність. За три місяці його існування свою мовну підготовку поліпшили 26 іноземних громадян (індивідуально і в групах не більше 6-8 чоловік).

Викладачі Центру активно впроваджують сучасні методики навчання, які перш за все засновані на тому, щоб викликати інтерес до мов і підвищити мотивацію учнів. Тому на заняттях використовуються різні креативні методи і прийоми (метод придумування, метод випадкових асоціацій, метод гіперболізації, метод "вживання, метод смислового, бачення, метод евристичних питань, "мозковий штурм" і ін.)

Оскільки запорукою успішності вивчення іноземних мов є постійний моніторинг знань, велика увага приділяється формуванню вміння вчитися, розширенню можливостей самоорганізації, самонавчання і самооцінки.

Щоб відстежити рівень знань, вміння і навички слухачів курсів, вчасно визначити труднощі в навчанні, систематично проводиться корегувальна робота. Для перевірки знань учнів викладачі використовують різноманітні засоби: усне опитування, словникові диктанти, заповнення таблиць, виконання тестових вправ, виконання творчих завдань і багато іншого.

Крім навчання викладачі Лінгвістичного центру надають допомогу в перевірці і редагуванні будь-яких текстів українською та російською мовою.

Центр продовжить свою роботу і в новому, 2018 році.

Запрошуємо всіх бажаючих!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.