Дата публікації:
01 грудня 2023
Кількість переглядів:
107
Поділитися:

У контексті реалізації Модуля Жан Моне Erasmus+ «Європейські цінності міжкультурного діалогу в галузі освіти: міждисциплінарний та інклюзивний підходи» («European values of intercultural dialogue in education: interdisciplinary and inclusive approaches» – EUROVALID), cтаршим викладачем кафедри мовної підготовки іноземних громадян Аліною Черняковою проводиться цикл занять присвячених формуванню толерантності в умовах інтеркультурного освітнього середовища.

Мета курсу: набуття студентами достатньої комунікативної компетентності на засадах толерантності та безконфліктного спілкування в умовах університетської освіти для опанування навичками успішної комунікації в професійній діяльності, що передбачає взаємодію комунікативних, освітніх і виховних цілей з урахуванням особливостей комунікацій в інтеркультурному середовищі; здатність просувати європейські цінності міжкультурного діалогу та соціальної доброчесності в процесі спілкування в полікультурному середовищі.

До Міжнароднього Дня Толерантності 11, 18 листопада було організовано тренінги в активному онлайн-режимі. Студенти продивлялися зразки соціальної реклами та здійснювали аналіз конкретних ситуацій (Case-study). Навчання выдбувалося шляхом виконання інтерактивних вправ, обговорення ситуацій, дискусій, виконання проектів.

  

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.