Дата публікації:
11 грудня 2023
Кількість переглядів:
121
Поділитися:

22 листопада 2023  у Літературній вітальні бібліотеки СумДУ відбулася церемонія нагородження переможців літературного конкурсу "МОЯ АЛЬМА-МАТЕР". Інна Левенок (доктор філософії, ст. викладачка) взяла участь у конкурсі з авторським акровіршем "СумДУ, тобі 75 - це так поважно!", який увійшов до книги "Сумський державний університет: історія та сучасність" (видання четверте, перероб. 2023) і здобула  третє призове місце.

Зазначимо, цьогоріч 1 місця журі вирішило не присуджувати. Інна Левенок була нагороджена грамотою ректора за високий рівень художньої майстерності, проявлений поетичний талант та збереження кращих традицій університету, а також пам'ятними подарунками. 

Олена Сушкова (декан факультету ІФСК) виступила з вітальним словом : "Дуже приємно бачити, що участь у літературному конкурсі «Моя альма-матер» взяли і викладачі, і аспіранти, і здобувачі різних спеціальностей – конкурс об’єднав усіх". Член журі конкурсу Сергій П’ЯТАЧЕНКО голова Сумської обласної організації Національної спілки письменників України  також привітав переможців та лауреатів. Володимир САДІВНИЧИЙ, член журі, завідувач кафедри журналістики та філології СумДУ, голова Сумської обласної організації НСЖУ відзначив неабиякий інтерес учасників і значну кількість творів. Детальніше про учасників та церемонію нагородження можна ознайомитися на сайті СумДУ https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/13406-u-sumdu-vidznachyly-peremozhtsiv-literaturnoho-konkursu-moia-alma-mater.html  та факультету ІФСК https://ifsk.sumdu.edu.ua/uk/news/1167-virshi-predstavnits-fakultetu-ifsk-uvijshli-do-knigi-pro-sumdu.html  Вітаємо нашу колегу і бажаємо подальших творчих здобутків!

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.