Дата публікації:
01 листопада 2021
Кількість переглядів:
229
Поділитися:

Чи кожен з нас може похвалитись тим, що підкорив Говерлу!? А от студенти-медики 5 курсу СумДУ можуть!!!

За зручністю багато хто з нас обирає життя, до якого звик, і хід якого не хочеться порушувати... Для того, щоб щось змінити, потрібні сміливість, жага до життя і бажання пізнавати себе через цей світ.

І студенти гр. МЦ.м - 728ан, МЦ.м - 727ан та МЦ.м - 729ан зробили це! Скориставшись жовтневими святковими вихідними днями, вони, довго не роздумуючи, зібралися разом, спланували мандрівний маршрут і виїхали у подорож, підкорювати українські Карпати.

Хочеться відмітити, що ці студенти, вихованці кафедри мовної підготовки іноземних громадян, не побоялися не тільки труднощів у фізичному плані, які спіткали їх у поїздці, особливо під час сходження на гору, а й труднощів, пов'язаних з недосконалим володінням української мови, оскільки ці групи навчаються англійськю мовою. Приклад цих хлопців захоплює і надихає всих нас на те, щоб самим робити своє життя цікавим, яскравим і різнобарвним і, крім того, максимально використовувати ті можливості, що надає нам життя! І не важливо, чи це іноземна країна чи батьківщина, адже ми самі обираємо, як жити і чим наповнювати кожен свій день.

Підкорювачі Говерли з Індії: Александер Паллівадаккатхіл Джакоб СачінАмал АнілБабі АланДжонс Георге, Джой Томсон, Намбутхірі Мадатхіл Дхірадж ДжаяраджанПрасад Харісанкар.

Пишаємось тим, що до СумДУ приїздять навчатись саме такі студенти: сміливі, відважні, життєрадісні, з жагою до знань і до життя!!!

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.