Дата публікації:
30 січня 2024
Кількість переглядів:
110
Поділитися:

Стало доброю традицією проведення університетського конкурсу "Кращий викладач очима студентів". Підсумки конкурсу підбито - переможців визначено.  

За результатами електронного анкетування студенти денної форми  оцінюють якість організації викладачами освітньої діяльності  при вивченні навчальних дисциплін. Відповідно до нормативних документів СумДУ, оцінювання якості освітньої діяльності при вивченні навчальних дисциплін в СумДУ дозволяє забезпечити інформаційні умови для формування цілісного уявлення про якість освітньої діяльності при вивченні навчальних дисциплін в університеті та здійснюється на принципах: прозорості, об'єктивності, академічної доброчесності, добровільності  

Цьогоріч 18.01.2024 на засіданні Зборів трудового колективу ІФСК  відбулося нагородження переможців конкурсу "Кращий викладач очима студентів" 2022-2023 навчального року, серед них і старша викладачка кафедри МПІГ, доктор філософії  Інна ЛЕВЕНОК. Ректор Василь КАРПУША вручив переможиці почесну нагороду - диплом І ступеня. Узагальнюючий показник якості освітньої діяльності Інни ЛЕВЕНОК становить 97,06% зі 100%, що відповідає рівню "Високий". 
  "Хвилююча і почесна подія,  2022-2023 н.р. був не менш складним, ніж попередній. Навчальний процес здійснювався в умовах частих блекаутів, але не переривався і продовжувався. Розуміючи ті виклики, я намагалася зробити навчання ефективним і якісним, тому тішить, що усі зусилля були не марними - студенти високо оцінили мою злагоджену роботу з ними. Студенти СумДУ - моє натхнення. Ця перемога завдяки їм і для них. " - поділилася враженнями переможиця конкурсу.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.