Дата публікації:
08 лютого 2022
Кількість переглядів:
195
Поділитися:

Першокурсники гр. МЦ.м – 113ан із зацікавленістю прийшли вперше до Сумського Національного академічного театру драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна.

Разом з викладачем кафедри МПІГ Кліпатською Ю. О. іноземні студенти, що приїхали з Нігерії, долучилися до української культури й мистецтва, відвідавши святковий концерт, на якому звучали світові хіти. 

А яке свято без чуттєвих і запальних номерів? Гарний настрій присутнім дарували з Великої сцени театру народна артистка України Євгенія Серебрякова і заслужені артисти України Лоенід Матвієнко, Марія Грищенко, Людмила Стичук, Тетяна Ластовецька та інші. 

Іноземці були вражені величністю і красою театру, мелодійно-протяжним співом українських пісень і запальним виконанням хітів. Студенти відмітили красу української пісні, її мелозвучність і чуттєвість, що торкаються самого серця, навіть без розуміння змісту... 

Сподіваємось, що подальше вивчення української мови буде більш інтенсивним, особливо для тих студентів, які висловили бажання прийти до театру знову. Бажаємо успіхів!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.