Дата публікації:
17 лютого 2022
Кількість переглядів:
189
Поділитися:

За результатами анкетування іноземних студентів у 2020-2021 н. р. доцента кафедри МПІГ Силку А. А. було нагороджено дипломом І ступеня.

Від 20 листопада 2018 року у СумДУ запроваджено конкурс "Кращий викладач очима студентів", який проходить за результатами щосеместрового анкетування усього контингенту здобувачів вищої освіти денної форми навчання щодо оцінювання якості організації освітньої діяльності при вивченні навчальних дисциплін. За результатами анкетування здійснено ранжування професорсько-викладацького складу університету за нормалізованим узагальнюючим показником якості організації освітньої діяльності за усіма дисциплінами разом, що викладалися протягом 2020-2021 н. р.

За оцінками іноземних студентів високий рівень якості організації освітньої діяльності продемонстровано доцентом кафедри мовної підготовки іноземних громадян факультету ІФСК Силкою Аллою Анатоліївною, яка стала переможцем конкурсу. Доцент за результатами опитування має рівень "Викокий" при узагальнюючому показнику якості організації освітньої діяльності в межах від 95% до 100%.  

За наказом ректора Карпуші Василя Даниловича Силку Аллу Анатоліївну було нагороджено дипломом І ступеня!

Щиро вітаємо переможницю! Бажаємо надалі отримувати задоволення від цікавої праці викладача, надихати студентів на вивчення української мови, завжди мати можливість займатись улюбленою справою і бути від цього щасливою! Міцного здоров'я, належної поваги і радості від творчих успіхів вихованців, хай і не значних!)

 Купить Букет из 25 высоких красных роз цена 3980 р. быстрая доставка Томск

https://lang.sumdu.edu.ua/uk/pro-nas/shtat-kafedry/145-staff-sylka

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.