Дата публікації:
19 травня 2022
Кількість переглядів:
144
Поділитися:

17 травня 2022 року доцент кафедри Марина Набок взяла участь у відкритій дискусії за підсумками роботи ХІІ-ої Міжнародної конференції з україністики «Діалог мов – діалог культур. Україна і світ».

Відеоконференція організована Iнститутом слов’янської філології Університету Людвіґа-Максиміліана під патронатом Генерального консульства України у м. Мюнхені.

Учасники заслухали переможницю конкурсу на кращу доповідь конференції проф., д-р Ірину Фаріон та обговорили питання національного світогляду, мови, літератури, культури, освіти в їх історичному контексті.

Очільники закладу й керівники проєкту проф. Ульріх Шваєр і д-р Олена Новікова подякували учасникам конференції за плідну дискусію та запропонували підтримати українських та закордонних фахівців з метою формування професійної мережевої спільноти для обговорення актуальних проблем дослідження, вивчення та викладання української мови, літератури, культури в Україні та за кордоном, обміну досвідом і науковими розробками.

У рамках цієї співпраці доцент кафедри Марина Набок долучена до спільного наукового проєкту «Формування національних основоположних підстав сучасного українського народознавства та літературознавства».

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.