Дата публікації:
09 жовтня 2022
Кількість переглядів:
307
Поділитися:

Старша викладачка кафедри мовної підготовки Дядченко Г.В. пройшла навчання в межах курсу "Цифрові інструменти Google для освіти" (базовий рівень).

Безоплатне навчання було організовано Міністерством освіти й науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу. 

Навчання відбувалося за дистанційною формою. До питань, які розглядалися, належали наступні: як організувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google, які особливості та переваги Google Workspace for Education, як працювати з обліковим записом закладу освіти на різних пристроях: за допомогою комп'ютера і мобільного пристрою тощо. Метою навчання було навчитися організовувати ефективний освітній процес за допомогою мобільних пристроїв у будь-яких умовах і формах навчання.  

У результаті проходження програми засвоєно освітню програму підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників закладу фахової вищої освіти  "Цифрові інструменти Google для освіти"; удосконалено професійну компетентність (цифровий компонент) в обсязі 30 академічних годин (1 кредит ECTS). 

Вітаємо Ганну Вікторівну!

Нагадаємо, що зареєструватися на курс можна за посиланням.

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.