Дата публікації:
24 жовтня 2022
Кількість переглядів:
237
Поділитися:

Цього року викладачі кафедри МПІГ долучилися до курсу GWUA 2022 в рамках програми підвищення кваліфікації «Цифрові інструменти Google для освіти» та продовжують здобувати цифрові навички.

Так, асистент кафедри Станіслава Зайцева за підсумками навчання отримала сертифікат на 15 годин (0,5 кредитів ECTS) про закінчення «Середнього рівня». У межах програми за середнім рівнем були розглянуті питання застосування  вебпереглядача Google Chrome у педагогічній діяльності: створення та робота з обліковим записом Google, інтеграція Google Календаря у власний розклад, збереження та спільне використання навчальних матеріалів з Google Диску, створення завдань на основі Google Форм, пошук, збереження, поширення навчальних відео за допомогою YouTube, запис скринкастів тощо.

Нагадаємо, що протягом 2022/2023 рр. компанія «Google Україна» за підтримки МОН України організували безоплатну програму підвищення кваліфікації для педагогічних працівників «Цифрові інструменти Google для освіти» з метою розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу.

Зареєструватися на курс можна за посиланням. *

*Середній рівень доступний для слухачів, які успішно завершили навчання за базовим рівнем.

 

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.