Дата публікації:
08 червня 2020
Кількість переглядів:
390
Поділитися:

6 травня 2020 року на базі кафедри українознавства Івано-Франківського медичного університету відбувся семінар «Нормативно-законодавчі та навчально-методичні проблеми викладання української мови у ЗВО МОЗ України». До семінару долучилися й викладачі кафедри мовної підготовки іноземних громадян СумДУ.

Під час он-лайн зустрічі були обговорені питання, що стосувалися і методики проведення сертифікаційних іспитів з української мови (за рівнями В1,В2), і питання роботи у сучасних умовах карантину (застосування мобільних додатків, дистанційних курсів, сайтів), і ефективність розробленого посібника з мови тощо.

Викладачі нашої кафедри брали активну участь у роботі дистанційного заходу, ділилися досвідом щодо застосування інформаційно-комунікаційних технологій у період карантину.

Біденко Л.В. виступила з доповіддю «Змішане навчання як ефективна форма роботи на заняттях з української мови як іноземної (книга 1. Соціокультурна комунікація підручника з української мови як іноземної для англомовних студентів-медиків)».

Протягом заходу учасники наради мали змогу не тільки поділитися досвідом щодо викладання мови іноземним студентам, але й поставити нагальні питання та отримати на них відповіді від представників опорної кафедри.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.