Дата публікації:
14 липня 2022
Кількість переглядів:
187
Поділитися:

6 липня 2022 року відбувся онлайн-випускний для слухачів підготовчого відділення груп ПВу-11, ПВа-12, ПВу-13. На онлайн-зустрічі з вітальним словом виступили: перший проректор СумДУ Сергій Лєонов, директор Департаменту міжнародної освіти Микола Божко, заступник директора ДМО Євген Коваленко, завідувачка підготовчого відділення Аліна Шевцова.

На цьому заході усією інтернаціональною родиною згадали приємні моменти навчальної, наукової і творчої діяльності, переглянули презентацію зі світлинами та відео, поділилися приємними враженнями від спогадів. Дегтярьова Тетяна Олегівна (куратор групи ПВу-11), Дядченко Ганна Вікторівна (куратор групи ПВа-12) , Левенок Інна Сергіївна (куратор групи ПВу-13) привітали студентів з успішним завершенням навчання, побажали подальших успіхів і нових звершень. ''Усе, що наповнювало Ваше життя раніше, усі успіхи, яких ви досягли тут, у вашій Alma Mater, примножуйте і пам'ятайте, що ви - випускники Сумського державного університету! Нових відкриттів, звершень і миру!" - промовила слова напуття І. Левенок.

Друга половина заходу була присвячена урочистим онлайн-врученням сертифікатів про завершення навчання на підготовчому відділенню. Теплі слова подяки адміністрації СумДУ, викладачам пролунали від імені батьків випускників. Увесь захід був пронизаний атмосферою віри, надії у краще і мирне майбутнє для України і СумДУ.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.