Дата публікації:
26 лютого 2024
Кількість переглядів:
96
Поділитися:

Старший викладач кафедри, кандидат педагогічних наук Аліна Чернякова була слухачем міжнародної спеціальної освітньої програми підвищення кваліфікації психолого-педагогічного напряму Course ECE220 «CHILD GROWTH AND DEVELOPMENT (Level up)».

Програма підтримки освітян України у воєнний період здійснювалася за фінансової підтримки уряду США в період з 02 серпня до 28 жовтня 2023 року (сертифікат № D 20224P від 01 листопада 2023 р.). По закінченню навчання у контексті міжнародної сертифікації у місті Бостон, штат Массачусетс Чернякова А. отримала сертифікат (Massachusetts Teaching Certificate). Вручення сертифікату відбулося 19 листопада 2023 року в адміністративному офісі штату Массачусетс (State House).

Основною метою участі в окресленій програмі стало проведення наукового дослідження, вивчення, аналіз та поширення інноваційних технологій виховання молоді на засадах толерантності та соціальної інтеграції в умовах міжкультурного освітнього середовища на базі американського освітнього Центру розвитку дітей та соціальних спільнот у штаті Массачусетс (Temple Beth Shalom Children`s Center, Needham, Massachusetts). Результати дослідження в подальшому стануть предметом наукової розвідки з компаративної педагогіки.  

 

     

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.