Дата публікації:
15 жовтня 2019
Кількість переглядів:
639
Поділитися:

Щорічно наприкінці вересня бібліотеки України відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

30 вересня студенти з різних країн світу привітали працівників бібліотеки Медичного інституту СумДУ та взяли участь у святковому флешмобі «Бібліотека об’єднує». Святкового настою додавали привітання різними мовами та теплі слова, які лунали на честь свята.

«Для мене наша бібліотека – це місце знань, науки та інформування. Місце, де я можу користуватися необхідними мені книжками, працювати в Інтернеті, спілкуватися з друзями, обговорювати наукові новинки», – сказав студент із Нігерії Оліса Афамефуна Стефан.

На питання, чи потрібні бібліотеки в сучасному світі комп’ютерних технологій, студентка із Нігерії Екпе Ониіниечі Піс відповіла: «Звичайно потрібні! Коли я тримаю книжку, перегортаю її сторінки, я нібито спілкуюся з автором, відчуваю енергію та магію книжки».

Студенти з Індії відзначили, що бібліотека – це царство книг, головна скарбниця знань та духовних надбань людства. Тому, поки людям потрібні знання, бібліотеки будуть існувати.

Іноземні студенти подякували доброзичливому персоналу бібліотеки та побажали миру, добра і злагоди, нових ідей та професійних звершень.

 

 

 

 

 

 

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.