Дата публікації:
13 лютого 2021
Кількість переглядів:
208
Поділитися:

Вже стало традиційним в Україні відмічати 14 лютого - свято закоханих. Та з 2012 року – це також Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day), що являє собою добровільну ініціативузапочатковану американкою Еммі Бродмур. Акція спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

На сьогодні завдяки мережі Інтернет ми маємо в кишені майже всі книги і бібліотеки світу. Але друкована книга - це щось інше, особливе... Коли тримаєш її в руках, відчуваєш шелест її сторінок, то ніби занурюєшся в інший світ. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати книгу: бібліотеці, другу, членам родини, знайомим тощо. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання, та відчути себе причетним до літератури - великого мистецтва слова, що відображає нашу дійсність. 

Наразі колектив кафедри приєднується до цієї акції, поздоровляє всіх зі святом і бажає закохуватись у кожен новий день, який дарує нові можливості, цікаві події, нові знайомства, щирі почуття; в улюблену справу, що надихає на успішні звершення; в таку безмежно різноманітну літературу, яка розкриває перед нами цілий світ!

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.