Дата публікації:
07 червня 2022
Кількість переглядів:
178
Поділитися:

25 травня викладач кафедри взяла участь у сесії від університету Ліверпуля.

Програма ''Making an Impact 2022" - це поєднання зовнішніх і внутрішніх доповідачів і фасилітаторів, які залучають колег з усього університету та зовнішніх учасників до роздумів про вплив дослідження – як його можна концептуалізувати, збагатити та підтримувати.

''Making an Impact 2022" включають у себе щорічні сесії, відкриті для зовнішньої аудиторії. «Making an Impact 2022» (9 травня – 10 червня) – щорічна флагманська програма Ліверпульського університету щодо можливостей розвитку персоналу. Щороку різні сесії відкриті для обміну знаннями та впливом на дослідження.

Відвідавши онлайн сесію ''Leveraging your transferable skills for the future'' (середа, 25 травня 2022 р.) у форматі воркшопу (1,5 години), Левенок Інна Сергіївна навчилася визначати свої навички та досвід, які можна передати та імплементувати їх до можливостей роботи.

Спікерка Еліс Кей (Alys Kay), спеціаліст з великим досвідом коучинга, фасилітації та тренінгів для особистого та кар'єрного розвитку, організувала сесію для викладацького складу університету Ліверпуля та Сумського державного університету.

Вдячні колегам за можливість долучитися до щорічних сесій. Учасники отримали сертифікати.

Сумський державний унiверситет,
вул. Харківська, 116, м. Суми, Україна, 40007,

Головний корпус (Г-802)

E-mail: [email protected]

Телефон: (0542) 68-44-09

Локації

При використанні матеріалів з сайту кафедри іназемних мов посилання на ресурс обов'язкове.

All Rights Reserved.